Haas

Haas-yhteensopivat tuotteemme

Haas® on tunnettu saksalainen kierrätyslaitteiden valmistaja. Laitteet on valmistettu lähinnä jätepuun kierrätykseen ja prosessointiin. Kierrätettävä materiaali voi olla rakennusjätettä, kuormalavoja tai yhdyskuntajätettä. Lopputuote voidaan käyttää kierrätettäväksi esim. pelletteihin tai briketteihin ja lopulta bioenergiana.

Suurten kierrätysyksiköiden lisäksi Haas valmistaa myös pienempiä liikuteltavia malleja. Näissä hydrauliset rullat pyörivät itsenäisesti toisistaan riippumatta ja molemmat sisältävät kymmenen terää. Teristä 5 on leikkaavia teriää ja 5 murskaavia teriä. Metalli erotetaan prosessi magneetilla.

Tehokas murskaus ja vaihteleva materiaali kuluttaa teriä nopeasti. Hartos tarjoaa kestävät terät volframikarbidipinnoitteella. Mikäli et löydä teille sopivaa terää, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Huomioithan, että emme edusta laitevalmistajaa, eikä meillä ole kaupallista sidettä laitevalmistajan kanssa. Tuotemerkkien käyttö sivuillamme on tarkoitettu helpottamaan yhteensopivien kulutusosien löytymistä. Myymämme osat eivät ole OEM-osia.Lue lisää
Haas
   

/ sivu

   

/ sivu