Murskaus

Hartos Oy tarjoaa kulutusosat, terät ja varaosat murskaimiin ja repijöihin


Murskaimet ja repijät ovat avainasemassa, kun orgaanista tai yhdyskuntajätettä käsitellään kierrätettävään tai poltettavaan muotoon. Suuret murskaimet toimivat usein kiinteästi sijoitettuina kierrätyspisteissä ja käsittelevät suuren määrän erilaista jätettä. Tästä johtuen myös osien kuluminen vaihtelee käytettävän materiaalin ja prosessin mukaan. Hartos Oy tarjoaa tuotteita kaikkiin asiakkaidemme tarpeisiin laajasta tuotevalikoimastamme tai tarvittaessa myös asiakaskohtaisesti räätälöitynä ratkaisuna.


Murskainten terät voivat olla kiinteästi rumpuun tai roottoriin asennettuja tai vapaasti liikkuvia vasarateriä. Hartos Oy tarjoaa ratkaisut erilaisiin kulumisongelmiin kovametallikärjillä, volframikarbidipinnoitteella ja tuotteiden muotoa ja rakennetta optimoimalla. Näin voitte olla varmoja siitä, että meiltä löytyy juuri oikea ratkaisu teidän tarpeisiinne. Hartos tarjoaa markkinoiden hinta/laatusuhteeltaan parhaat ratkaisut kaikkiin murskaustarpeisiin.


Tutustukaa alla olevaan valikoimaan ja olkaa yhteydessä meihin, mikäli teillä on kysyttävää tuotteisiimme liittyen, tai ette löydä valikoimastamme teille sopivaa tuotetta. Pystymme tarjoamaan myös asiakaskohtaisesti räätälöidyt ratkaisut ja lisäksi meillä on varastossa yli 1500 erilaista tuotetta.


Murskaus